Delphi Academy start op dinsdag 2 oktober 2018!

We hebben een leuke plek gevonden in Schoonhoven, en we starten daar al volgende week met de stage-/afstudeerder opleiding.

De “Open” trainingen zijn toegankelijk voor zakelijke deelnemers of zelfstandige Delphi developers die hun kennis willen bijspijkeren.

De “Stage” onderdelen zijn voor stagiairs en afstudeerders toegankelijk. Beiden ook voor deelname van enkele dagen, dus als iemand even een dagje mee wil pikken dan kan dat.
Voor stagiairs en afstudeerders is deelname altijd gratis, als ze het hele traject doen dan krijgen ze zelfs een stagevergoeding!

We hebben maximaal 10 plekken, dus vandaar inschrijving vooraf en deelname na overleg.
De plekken zijn opzettelijk beperkt, omdat we iedere deelnemer voldoende aandacht en tijd willen kunnen bieden.

Een studietraject van 3 maanden full time, waarin je de basis skills leert van een succesvolle Delphi Developer. Dit is een uniek traject, waarbij je aan het gehele traject kunt deelnemen als stagiair of als ad-hoc deelnemer aan enkele specifieke delen van dit traject, zonder enige verplichting achteraf.

Inhoud in vogelvlucht
Elke training is voorzien van oefeningen en/of een practicum, waarbij de geleerde skills direct worden ingezet in een realistisch maar fictief ontwikkeltraject. De Delphi skills vormen de basis van dit traject, deze worden op basis van de ook publiek door ons gegeven trainingen verzorgd. De volgende trainingen horen hier bij:
Delphi VCL 
Essentials (Windows), Delphi FireMonkey Essentials (Cross-Platform), Delphi Android, Delphi iOS, Delphi Update (Advanced), Delphi Multi-Tier (REST/JSON/Microservices), GUI Design, Object Oriented code and design, Unified Modelling Language Primer,
Agile and Scrum Primer, Delphi Parallel Code (PPL), Database Skills, SQL Server Skills, Open Source Database Skills, Database Modelling (ERD), SQL Language Skills, Server Platforms, People Skills.

Duur van de cursus
Het traject heeft een volledige duur van 58 dagen. Hiervan zijn 49 dagen al volledig gevuld met bovenstaand curriculum, 9 dagen zijn open in de planning voor extra sprekers en voor informele bijeenkomsten. We starten 1 oktober 2018 in regio Utrecht, te Schoonhoven, en sluiten het feestelijk af eind december.

Deelname
Net afgestudeerd of affiniteit met ICT en zoek je wat anders, informeer naar kosteloze deelname zonder verplichtingen achteraf. Wellicht kom je zelfs in aanmerking voor een vergoeding! Als je nu al als developer werkt en delen van de training spreken je
aan, dan kun je ook alleen daaraan deelnemen. Hiervoor vragen wij echter wel een vergoeding.

Wil je hieraan deelnemen of heb je interesse als bedrijf in de uit dit traject opgeleide Delphi Junior Developer, e-mail ons dan delphiacademy@delphicompany.nl 
Achterwetering 4 Schoonhoven www.delphiacademy.nl
Tel. 035-6981794 info@delphiacademy.nl 

U kunt hier de planning en kosten downloaden  DelphiAcademy_Agenda (PDF)

 

 

Delphi Company B.V. T +3135-6981794 - https://delphiacademy.nl/